Bij Eugenie in de Keuken
DATE: 09 sep 2018
TIME: 14:30
Bij Eugenie in de Keuken 09 sep 2018

Yvonne Groeneveld | Bij Eugenie in de Keuken

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken.
In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten , maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt die aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven. Speciale gasten in deze voorstelling zijn het duo Free-Line en de auteur Chantal Snijders Merkelbach.

duo free-line
Het duo Free-line bestaat uit Jeanette Berlauwt en Benny Stevens . Jeanette onderscheidt zich door heel subtiel de songs te interpreteren, maar kan ook gemakkelijk volume uit haar stem halen. Terecht stemkunstenares genoemd. Benny heeft een conservatorium achtergrond en speelt moeiteloos de toetsen Ook hij kan goed zingen. Het duo speelt regelmatig op Pasar Malams, maar zij treden ook op als intermezzo’s op diverse evenementen.


Chantal Snijders Merkelbach auteur van het boek Veerkracht
In Veerkracht laat Chantal zien dat door creativiteit en doorzettingsvermogen je jezelf kan redden, zolang je ook openstaat voor je identiteit waar in de Indische en Molukse wereld steeds meer open over wordt gesproken.

Bij open microfoon; geeft tante Eus een bezoeker de kans om zijn/haar zegje te doen, want aan de keukentafel kan immers alles worden besproken.
Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie nasi rames.

Tijdens deze voorstelling verzorgt Sri de hapjes en overheerlijke gerechten. Kortom “Bij Eugenie in de keuken” is het meer dan alleen culinair genieten.

Social Media

Aanvang 14:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk kwartier tevoren
Wij zijn open vanaf 13:45 uur
Entree €13 / €11 CJP | U-pas | 55+
Maaltijd €10 extra (Reserveren verplicht!)

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017