Marjolein de Graaff | Deugzucht
DATE: 20 dec 2018
TIME: 20:30
Marjolein de Graaff 20 dec 2018

Marjolein de Graaff | Deugzucht

In haar eerste avondvullende voorstelling, Deugzucht, vraagt Marjolein zich af of ze haar eigen bord mee kan nemen naar wegwerpfeestjes, of ze echt álle kleren van de doden moet bewaren en of het heelal uit getallen bestaat. Naast dit soort herkenbare dagelijkse kwesties maakt zij op geheel eigen wijze korte metten met wereldproblematieke zaken, zoals klimaatapathie, afluisterdrang en taalmist.
Voortgedreven door niet aflatende reddingsdwang hapt zij naar lucht in menige beslistunnel en komt zij tot rust aan een sterfbed.

In 2015 stond Marjolein in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Met haar achtergrond in theater en klassieke muziek staat zij garant voor een vrolijke mix van conference, kleinkunstlied en opera.
Marjolein denkt groot. En ze heeft haast. Nu ze eindelijk het podium voor zichzelf heeft, is ze niet meer te stoppen: er moet nog zo veel verbeterd worden. Aan de wereld.
Met een ‘stem die glas doet sneuvelen’ houdt zij u bij de les.

Na deze avond zult u zich nog vaak afvragen: mag dit eigenlijk, van Marjolein?

Uit het juryrapport Amsterdams Kleinkunst Festival
‘We hebben met een grote grijns op onze gezichten naar haar zitten te kijken. En luisteren, want Marjolein weet wat ze wil zeggen op het podium. Ze strooit uiterst relaxed met subtiele grapjes en oneliners, schoffelt zichzelf steeds handig onderuit en is muzikaal.’

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kaarten afhalen uiterlijk kwartier tevoren
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017