TRYO cabaretiers try-outen
DATE: 17 mei 2018
TIME: 20:30
TRYO 17 mei 2018
mei

trio cabaretiers try-outen

Een avondvullende voorstelling waarin drie comedians/cabaretiers ieder 30 minuten van hun nieuwe voorstelling try-outen. Voordat het grote publiek ze ontdekt heeft, brengt Grappige Zaken deze cabaretiers naar het theater! TRYO brengt wisselende line-ups, waarbij ook gastoptredens verwacht kunnen worden van cabaretiers die niet zijn aangesloten bij Grappige Zaken.

Arjan Kleton

Als je tijdens een avond goed doorzakken je grootste geheimen aan de bar vertelt hebt, dan ben je blij als niemand dat onthouden heeft. Niemand behalve de barman dan.

Arjan Kleton is die barman. De barman die aan alle vooroordelen voldoet, hoe hard hij zich er ook tegen verzet. De barman die elk weekend aan zijn vrienden staat uit te leggen dat ze niet tot ‘na sluit’ mogen blijven omdat ze hem kennen. De barman die iedereen al aan zijn bar heeft gehad: Zijn eigen ouders, bekende Nederlanders en die jaloerse ex-vriendin…  De barman, die gedoopt werd achter de toog en met de fles werd groot gebracht. De barman die leeft in de kroeg, legio verhalen op sterk water heeft staan, en voor niemand aan de kant gaat: aan de bar is iedereen gelijk.

En die barman heeft jouw grootste geheim gehoord…

Maar weet jij het zelf nog?

Klaas Prins

Klaas Prins mee je mee op zoek naar de beste versie van zichzelf. Een wereld waarin je leven zin zou krijgen door Engelse teksten aan de muur te hangen, een wereld waarin Tinder een Utopiaanse Fata Morgana blijkt te zijn en een wereld waarin Rotterdammers gewoon de Efteling in mogen.
Een absurde zoektocht naar identiteit waarbij de jonge cabaretier met scherpe grappen, originele liedjes en de nodige zelfspot het publiek continu weet te boeien en verrassen

Tom Lash

Tom Lash is cabaretier. In 2012 stond hij op 18 jarige leeftijd in de finale van Cameretten, één van de grootste cabaretfestivals van Nederland. In 2014 maakte hij samen met collega-cabaretier Roel Meijvis een oudejaarsconference die ze na een korte tour door het land op oudejaarsavond in poptempel Paradiso in Amsterdam speelden. Ook maakt Tom op onregelmatige basis columns voor NPO radio 1.

Niet alleen op het podium is Tom actief, ook achter de schermen zet hij zich in. Samen met een aantal jonge bevriende cabaretiers startte hij begin 2015 het impresariaat Boomhut Zaken. Vanuit daar produceren ze hun eigen voorstellingen, verkopen die aan de theaters en zorgen ze dat de zalen goed gevuld zijn. De kerngedachte er achter: ‘alles zelf doen, en er keihard voor werken’.

Tom is geëngageerd, scherp en bevlogen. Hij is niet snel tevreden en probeert zijn materiaal altijd boven het gemiddelde uit te laten steken. Als hij zich ergens kwaad over maakt gaan alle remmen los en zal hij alles wat hij heeft inzetten om zijn punt te maken.  En berg je dan maar…

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kassa open 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas
Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017