Yvonne Groeneveld | Bij Eugenie in de Keuken
DATE: 11 nov 2018
TIME: 14:30
Bij Eugenie in de Keuken 11 nov 2018

Yvonne Groeneveld | Bij Eugenie in de Keuken

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken.
In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten , maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt die aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven.
De gasten van deze maand zijn Harry Jekel (een veelzijdig instrumentalist) en Marc Pieplenbosch van SAYAH DRINKS (o.a. SAYAH Spekkoeklikeur).

Harry Jekel
Hij komt uit Indonesië en samen met zijn ouders, twee broers en een zus
vormden zij jarenlang het familieorkest Jekel en de Rekels.

Marc Pieplenbosch
SAYAH Spekkoeklikeur
SAYAH wordt ambachtelijk gemaakt volgens geheim familierecept met de authentieke smaak van echte spekkoek en is voor eenieder die gek is op spekkoek, een speciale band heeft met Indonesie (bijv. roots en/of favoriete vakantiebestemming) of van de Indische/Indonesische keuken houdt.

Harry Jekel

Harry Jekel

Marc Pieplenbosch

Marc Pieplenbosch | SAYAH DRINKS

Bij open microfoon; geeft tante Eus een bezoeker de kans om zijn/haar zegje te doen, want aan de keukentafel kan immers alles worden besproken.
Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie nasi rames.

Tijdens deze voorstelling verzorgt Sri de hapjes en overheerlijke gerechten. Kortom “Bij Eugenie in de keuken” is het meer dan alleen culinair genieten.

Social Media

Aanvang 14:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk kwartier tevoren
Wij zijn open vanaf 13:45 uur
Entree €13 / €11 CJP | U-pas | 55+
Maaltijd €10 extra (Reserveren verplicht!)

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017