DATE: 13 jan 2019
TIME: 14:30
Bij Eugenie in de Keuken 13 jan 2019

Yvonne Groeneveld | Bij Eugenie in de Keuken

N.B. voorstelling is UITVERKOCHT

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken.
In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten , maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt die aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven.
De gasten van vandaag zijn Marjolein van Asdonck en de dansgroep Bunga Melati.
En de speciale muzikale gast van vandaag is Harry Jekel.

Marjolein van Asdonck
Als derde generatie Indo studeerde Marjolein van Asdonck (Gorinchem, 1972) Talen en Culturen van Zuidoost-Azië en Oceanië aan de Rijksuniversiteit Leiden. Sinds 2000 is zij hoofdredacteur van het Indische maandblad Moesson (voorheen Tong Tong). Ze stelde verschillende bloemlezingen samen en haar interview ‘Birney Struggle Blues’ werd in 2012 genomineerd voor De Tegel.

Bunga Melati.
De choreografie is in handen van de choreograaf Jeffrey Meijboom die een gedegen onderzoek naar de muziek en de bewegingen verricht voordat hij een nieuwe dans in zijn dansgroep introduceert. De eeuwenoude dansen worden herzien en in een nieuw jasje gestoken.

Marjolein van Asdonck

Marjolein van Asdonck

Bunga Melati

Bunga Melati

Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie nasi rames.

Tijdens deze voorstelling verzorgt Sri de hapjes en overheerlijke gerechten. Kortom “Bij Eugenie in de keuken” is het meer dan alleen culinair genieten.

Social Media

Aanvang 14:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 13:45 uur
Entree €13 / €11 CJP | U-pas | 55+
Maaltijd €10 extra (Reserveren verplicht!)

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017