Bij Eugenie in de Keuken | Yvonne Groeneveld
DATE: 10 mrt 2019
TIME: 14:30
Bij Eugenie in de Keuken 10 mrt 2019

Yvonne Groeneveld | Bij Eugenie in de Keuken

speeldata: 10 maart – nog enkele kaarten beschikbaar

“Bij Eugenie in de keuken” is de titel van een nieuwe reeks theatervoorstellingen, waarbij tante Eus het publiek meeneemt in gebeurtenissen op en rond haar keuken.
In deze Culinaire Beleving, krijgt u niet alleen te maken met keukenrecepten , maar neemt zij u ook mee in haar keukenverhalen, haar liedjes, haar anekdotes en haar keukenroddels. Daarin wordt zij bijgestaan door haar kokkie/kebon Jeffrey van Overeem, die in haar keuken de maaltijden voorbereidt die aan het eind van de middag worden geserveerd.

In deze voorstelling ontvangt tante Eus steevast gasten, die haar deelgenoot maakt van zijn of haar leven.

De gasten van deze voorstelling zijn Han Dehne en Seni Suara (Indisch koor).

Han Dehne ziet het als zijn taak, maar ook als grote hobby om alles wat met Ned. Indië te maken had te bestuderen, maar ook daarvoor met o.a. het Rijk van Mataram. Hij heeft inmiddels een aantal boeken geschreven, maar is ook op facebook veelvuldig bezig zijn kennis over Nederland Indië over te dragen, opdat dit niet verloren gaat.

Seni Suara is een Indisch koor dat bestaat uit meerdere generaties “Indo’s” en leden die de Nederlands Indische cultuur en historie een warm hart toedragen.
De professionele leiding is in handen van de gerenommeerde dirigent Rubijanto ( Robby) Soetanto.
Deze is o.a. bij verschillende grote musicalproducties in Nederland betrokken geweest, is zeer ervaren met koren en bekend met het gekozen repertoire. Koorleden hebben inspraak in de keuze van het repertoire. Het gaat vooral om gezamenlijk zingen en het “Indische gevoel” dat daarbij wordt beleefd. Het plezier en gezelligheid staan bovenaan!

Han Dehne

Han Dehne

Seni Suara

Seni Suara

Voor een meerprijs van €10,- op de entreeprijs kunt u dan na afloop meegenieten van een feestelijk voorafje en een heerlijke portie nasi rames.

Tijdens deze voorstelling verzorgt Sri de hapjes en overheerlijke gerechten. Kortom “Bij Eugenie in de keuken” is het meer dan alleen culinair genieten.

Social Media

Aanvang 14:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 13:45 uur
Entree €13 / €11 CJP | U-pas | 55+
Maaltijd €10 extra (Reserveren verplicht!)

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017