Chris Verlaan
DATE: 24 apr 2020
TIME: 20:30
Chris Verlaan 24 apr 2020

Chris Verlaan – Man in de maak (try-out)

speeldata: 24 en 25 april 2020

Aanvang 20:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk een kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Plaatskeuze is vrij
Entree €16 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’.
In ‘Man in de Maak’ vertelt Chris wat er niet klopt in onszelf, in de maatschappij en wat hij mist. Hij deelt liefdevolle klappen uit, cynisch en pessimistisch, maar tóch vrolijk makend.

“Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” schreef de jury die hem bekroonde met de juryprijs Cameretten.
Daarnaast verschenen er naar aanleiding van zijn optreden bij Cameretten vele lovende recensies: “Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme,” schreef de Volkskrant. Of het Parool: “Sterke liedjes en veel taalgevoel.”
‘Word autist, word autist het is beter dan verkrachter of zelfmoordterrorist,’ is een tekstregel van deze data-analist uit Almere die je niet snel meer vergeet.
Momenteel is Chris te zien in de finalistentour van Cameretten en werkt hij toe naar zijn avondvullende programma waarmee hij vanaf februari 2020 zal starten met de try-outs.

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017