Janneke Jager
DATE: 01 jul 2021
TIME: 20:30
Janneke Jager 01 jul 2021

Janneke Jager – Fantoomgeluk

speeldata: 30 juni en 1 juli 2021

Open: half uur voor aanvang
Graag zoveel mogelijk betalen met PIN
Meld u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vind u bij de Ticket Service

Een fout-nostalgische cabarettrip

Wanneer Janneke op zolder struikelt over een vergeten tas met oude cassettebandjes, wordt ze teruggeslingerd in de tijd. Opeens zit ze weer op haar tienerkamertje, te dromen over ‘later’. Een paar dingen worden haar al snel volkomen duidelijk: 1) dat vroeger niet alles beter was – zoals haar erbarmelijke muzieksmaak én haar dubieuze kapsels. 2) dat de meest belabberde songteksten als een virus op je harde schijf blijven zitten, al dan niet fonetisch. 3) dat alles behoorlijk anders is uitgepakt dan ze toen hoopte én kon vermoeden.

Maar is dat erg? En kan het nog anders? Twijfelend tussen weemoed en schaamte maakt Janneke een verrassende balans op aan de hand van die ene grote vraag: Wat als…?

De roots van Janneke Jager liggen in Groningen. Ze timmert al wat jaren aan de weg in cabaretland vanuit haar thuisstad Utrecht, waar ze de publieksprijs van het Utrechts Cabaretfestival won. Janneke stond in de kwartfinale van het Leids Cabaretfestival en speelde bij De Cabaretpoel met o.a.Thijs van de Meeberg, Patrick Nederkoorn en Marco Lopes.
Guido Weijers programmeerde haar tijdens zijn Comedy Festival. In 2019 werd haar ode aan haar geboortestad Groningen, waar Duncan Laurence de muziek voor schreef, een ‘viral’ hit op social media waarmee ze landelijk ook veel belangstelling trok.

Fantoomgeluk wordt het vervolg op haar succesvolle programma Femme Façade waardoor ze steeds meer als cabaretière voet aan de grond krijgt.

social media
http://jannekejager.nl
https://www.facebook.com/janneke.jager.56
https://twitter.com/jannekejager77
https://www.instagram.com/jannekejagertheater/
https://youtu.be/NSDBnNXg71U

http://www.nelamusic.com
https://www.facebook.com/manuela.correia.1848

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017