Klaas Prins en Oscar Arnold
DATE: 01 mei 2021
TIME: 20:30
Klaas Prins | Oscar Arnold 01 mei 2021
mei

Klaas Prins | Oscar Arnold – dubbelprogramma van 2 jonge cabaretiers

speeldata: 30 april en 1 mei 2021

Open: half uur voor aanvang
Graag zoveel mogelijk betalen met PIN
Meld u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vind u bij de Ticket Service

Klaas Prins
Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij is ontwapenend, muzikaal en verhalend, maar blijft altijd onvoorspelbaar. Klaas stond in 2016 de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret festival. Verder heeft Klaas aan verschillende televisieprogramma’s gewerkt (First Dates, Beste Kijkers), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV. Op dit moment speelt Klaas zijn eerste avondvullende programma “Maar nog niet helemaal”.

Oscar Arnold
Oscar Arnold komt uit Utrecht, droomt over Utrecht en woont in Utrecht o.a.
Maar daar gaat zijn show helemaal niet over. Oscar Arnold is een veelzijdige comedian en in zijn solo show “Onder anderen” laat hij dat o.a. zien aan de hand van acts verzorgd door Oscar, Arnold en anderen.

Bij het horen van ”Oscar Arnold” denk je in eerste instantie aan een tweeling, maar op het podium blijkt het toch ‘n eenling.
Oscar Arnold is zo’n typische rare gast uit je middelbareschooltijd. Althans zo lijkt het, want wie is de ware Oscar? Wees voorbereid, verwacht geen hippe comedian die high-fivet met publiek. Verwacht … Oscar!
Oscar Arnold stond in de halve finale van het Leids Cabaret Festival 2016, is lid van de Knock Out Comedy Crew en was op televisie te zien op o.a. HumorTV en 101 Comedy.

Social Media
https://www.grappigezaken.nl/
https://www.oscarnold.nl/
http://www.klaas-prins.nl/
https://www.facebook.com/prinsklaas/
https://www.instagram.com/prins_klaas/
https://www.facebook.com/GrappigeZaken/

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017