Koefnoen
DATE: 30 mei 2020
TIME: 20:30
Koefnoen 30 mei 2020
mei

Koefnoen on tour – werkvoorstelling

speeldata: 29 en 30 mei 2020

Aanvang 20:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk een kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Plaatskeuze is vrij
Entree €16 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

Na hun tv-publiek zestien goed bekeken seizoenen lang een hilarische karikatuur van Nederland te hebben voorgeschoteld, trekken de mannen van Koefnoen volgend theaterseizoen met hun persiflages, types en imitaties het theater in. Maar satire, kan of mag dat nog wel?

Op de zeepkist van social media vindt iedereen een willig oor, een alziend oog en een veel geliked gelijk. Iedere mening lijkt een mijnenveld voor Twitterfitties. Status wordt hard bevochten en erkenning opgeëist door verontwaardigde followers. Wie relativeert de alternatieve feiten en het fake news? Wie durft?

Owen Schumacher, Paul Groot en Jeremy Baker geven in Utrecht een werkvoorstelling van deze gloednieuwe show. Met script bij de hand en geen idee hoe het gaat worden. Echt de allereerste stappen vanaf de schrijftafel.

Verwacht dus geen kant en klare voorstelling, geen decor, geen kostuums. Alleen wat tafels, stoelen en bange acteurs die ‘wat gaan uitproberen’. Met alle gevolgen van dien!
Een unieke kans om de nieuwe show in de meest prille vorm al mee te maken voordat Koefnoen volgend seizoen op tour gaat.

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017