DATE: 08 mrt 2019
TIME: 20:30
Peter WJ Brouwer – Harry Piekema 08 mrt 2019

Peter WJ Brouwer – Harry Piekema |  2x kleinkunst

speeldata: 8 maart 2019

 

Peter WJ Brouwer | Spagaat

In het kielzog van drie dichtbundels en een debuutroman – en vooruitlopend op een nieuw boek – schreef Peter Brouwer een kleine theatervoorstelling: SPAGAAT. Hierin laat hij zijn muziek, teksten en persoonlijke ontboezemingen één verhaal vertellen. Dat gaat over het maken van keuzes, een jongensdroom die uitkwam en een spagaat die blijft.

Peter Brouwer is een multi-kunstenaar die niet kon kiezen. Hij liet een carrière als beroepsmusicus achter zich, om zich aan het schrijven te kunnen wijden. U voelt hem al aankomen: toen hij eenmaal begon te publiceren, kwam de muziek toch weer op zijn pad.
Wat betekent dat, keuzes maken, en hoe besluitvaardig staan we zelf in het leven? Vragen met een actualiteitsgehalte. Peter Brouwer probeert ze aan de hand van persoonlijke verhalen en liedjes te beantwoorden, zichzelf gepassioneerd begeleidend op accordeon en piano.

Harry Piekema | Hoogvlieger

Met als leidraad het verhaal van Icarus en zijn geniale vader Daedalus duikt Harry Piekema in de rijkheid van de Griekse mythologie. Verrassend, luchtig, humorvol en actueel.

Icarus is beroemd. De jongeman die te hoog vloog en viel. Maar Icarus komt gevlogen uit het verhaal van zijn vader Daedalus, de briljante architect en kunstenaar, bouwer van het labyrint op Kreta. Hij vliegt zelfs naast hem.

Van ambitie in de kunst, vaders en zonen, van de fantastische goden, toen en nu.
In 45 minuten voert Harry Piekema u erdoorheen.
Een veelzijdige theatrale vertelling, of een mythologische stand up.
Elke avond anders.

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk een kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Entree €15 / €14  CJP | U-pas / €10 Vriend

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017