Robert Jan Stips
DATE: 23 jan 2020
TIME: 20:30
Robert Jan Stips 23 jan 2020

Robert Jan Stips – RJSolo

speeldata: 23 januari 2020

Aanvang 20:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk een kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Plaatskeuze is vrij
Entree €16 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

Een greep uit zijn meer dan 350 liedjes!

In de – Uur van de Wolf – documentaire ‘ De Tovenaar van de Nederpop ‘ over Robert Jan Stips die begin 2019 werd uitgezonden, blijkt al dat hij na 50 jaar muziekmaken nog steeds niet weet hoe de achterkant van een geranium er uit ziet. Ook bij ‘RJSolo’ komt op het podium alles nog steeds voort uit een gedrevenheid om zijn zeer eigen en brede kijk op hoe popmuziek kan klinken aan zijn publiek door te geven.

Aan de piano speelt en zingt hij niet alleen bekend werk uit een inmiddels indrukwekkend verleden: Supersister, Golden Earring, Sweetd’Buster, Gruppo Sportivo, Transister, Freek de Jonge, NITS, maar ook nieuw materiaal, zoals van de in april ’19 verschenen CD ‘Retsis Repus’ van het SUPERSISTER PROJEKT 2019, volgens Muziekkrant OOR ”een perfecte aanvulling op een legendarisch oeuvre ”
Daarnaast verrast hij ons met virtuoze links naar klassiek en zijn filmmuziek… Alles heel eigen, heel ‘Stips’. Verhalen en anekdotes vol humor illustreren de muziek en vormen samen een zeer spontaan avondvullend programma: een geïnspireerde én inspirerende avond met 50 jaar ervaring en heel veel interactief*) speelplezier !

*) als je zeker wilt zijn dat het aan een bepaald/e favoriete nummer/s niet ontbreekt, kan je dat (tot een etmaal tevoren) aanvragen via verzoekjes@stips.net

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017