Ryan van den Akker | Geannuleerd
DATE: 10 nov 2018
TIME: 20:30
Ryan van den Akker 10 nov 2018

Ryan van den Akker | Zoet – Zuur

speeldata: GEANNULEERD

Actrice-zangeres Ryan van den Akker, bekend als hoofdrolspeelster uit tal van musicals, waaronder Cyrano, De Jantjes, Elisabeth, My Fair Lady en de stem van Alfred Jodocus Kwak is terug op het podium met haar eigenzinnige theatershow ‘Zoet-Zuur’. Een nieuwe ervaring op theatergebied.
Samen met haar pianist/gitarist neemt zij u op indringende wijze mee naar de periode vanaf de jaren ’30 waarin de kleinkunst en het cabaret hoogtij vierden in een sombere tijd waarin het publiek behoefte had aan amusement en vrolijkheid.

Met haar bijzondere repertoirekeuze (‘Bel Ami’, ‘Ich will keine Schokolade’, ‘Dat is de kleine Man’), haar verrassende interpretaties en bijzondere setting, trakteert zij haar publiek op ­Duitstalige kleinkunst, ­cabareteske nachtclubliederen, intense ballads en speelse acts.
Met haar warme stem, feilloze intuïtie, indringende interacties en gevoel voor humor houdt zij het publiek in haar ban.

In de pers
“Er zijn maar weinig mensen in het theater die je zo weten te raken. Zij verovert, verrast je met haar ludieke uitdagingen, pakt je bij de strot, speelt met haar publiek, zingt de sterren van de hemel. Ze ontroert je tot op het bot en is dan weer hilarisch en fel. Niet doorsnee. Een kameleon. Een ware happening.”
Herman van Veen

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kaarten afhalen uiterlijk kwartier tevoeren
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017