Stand-Up Comedy Show
DATE: 15 apr 2021
TIME: 20:30
Stand-Up Comedy Show 15 apr 2021

Stand-Up Comedy Show

speeldata: 15 april 2021

Open: half uur voor aanvang
Graag zoveel mogelijk betalen met PIN
Meld u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vind u bij de Ticket Service

Line-up: Vincent Geers, Dagmara Wilschut (rookie), Victor Luis van Es en Paul London

Paul London
Paul London is een comedian, vader, schilder, illustrator en één van de mannen achter de succesvolle comic “De Wonderlijke Wereld van Marc”.

Twee maanden na zijn eerste optreden in Wellington, Nieuw Zeeland, stond hij in de finale van een landelijke stand up competitie en in zijn eerste jaar had hij meteen een uitverkochte dubbelshow op het New Zealand Comedy Festival, samen met Brent McGuinness, genaamd “Comfort Snail”. Na een jaar Nieuw Zeeuwse podia, is hij in 2015 via een jaartje Zuid Amerika naar Nederland gekomen om meteen de podia hier te beklimmen.

Een verhalenverteller met scherpe observaties en een rauw randje. Met zijn herkenbare verhalen en unieke stijl is Paul te zien geweest op diverse plekken in het land, waaronder International Comedy Festival Rotterdam, Utrecht International Comedy Festival, East Side Comedy Night, Courthouse Comedy, Comedy Café Amsterdam, Kantine Walhalla, wekelijks vaste MC bij The Comedy Embassy in het Comedy Café Amsterdam en nog veel meer!

Social Media
Https://www.facebook.com/paullondoncomedy
https://www.instagram.com/paullondon83
https://www.instagram.com/dewonderlijkewereldvanmarc

Victor Luis van Es
In 2011 deed hij mee aan het LeidsCabaretFestival, hij eindigde destijds in de halve finale maar kreeg lof van Jochem Myjer die tweette : “Victor Luiz van Es! 21 jaar en speelt zaal plat met meer dan standup!”.
In 2016 stond Victor Luis van Es in de finale van het Cameretten festival met zijn programma ‘Zichtbaar’. De Volkskrant zei hierover “In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond.”
Victor is vast lid bij de oudste comedy club van Nederland, het Comedy Café Amsterdam. In 2015 won hij de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, datzelfde najaar werd hij door Javier Guzman gevraagd als voorprogramma voor de Sinterklaas Conference. Ook stond hij op tal van festivals waaronder op Lowlands en was hij te zien op RTL4 bij de Comedy Factory van Najib Amhali. Dit seizoen toert hij door het land met zijn avondvullende cabaretvoorstelling ‘Plan B’.

Social media
https://victorluisvanes.nl/
https://www.facebook.com/victorluisvanes/
https://www.instagram.com/vicvanes/
https://www.youtube.com/user/sub89

Vincent Geers
Vincent Geers is theatermaker/cabaretier. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. Hij zowel de Jury- als publieksprijs van het prestigieuze Cameretten Festival in Rotterdam.
Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij voor theater, film en televisie, had hij een vaste plek met zijn column in de Nl20 en doceert en regisseert hij zowel in het cabaret als in het toneel. Vincent is o.a. vaste workshopdocent bij het Cameretten festival en speelt regelmatig voor Comedy Café Amsterdam.
Als Stand up comedian is hij al meer dan 20 jaar op alle stand up podia van Nederland te zien. O.a op Lowlands, Laughing Matters en tijdens de Comedy Explosion Theatertour.

Social Media
https://www.facebook.com/comedianVincentGeers

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017