Stand-Up Comedy Show
DATE: 16 dec 2020
Stand-up Comedy Show 16 dec 2020

Stand-up Comedy Show

Line-up: Adam Fields (ENG), Dagmara Wilschut (rookie), Pieter Jouke, Jeroen Leenders (BEL)
speeldata: 16 december 2020

Open: half uur voor aanvang
Graag zoveel mogelijk betalen met PIN
Meld u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vind u bij de Ticket Service

Line-up:
Adam Fields (ENG), Dagmara Wilschut (rookie), Pieter Jouke, Jeroen Leenders (BEL)

Adam Fields (ENG)
De Londenaar die in Amsterdam rondwandelt. Niet als Easyjet weekendtoerist, maar als gerespecteerd, permanent bewoner. Hij observeert ons Nederlanders. Verbaast zich, verrast zich en verkneukelt zich. Want ondanks dat Adam al jaren hier woont, is hij toch een echte Engelsman gebleven. Op het toneel deelt hij zijn verbazing met het publiek, houdt hij mensen een spiegel voor. Zijn grote kracht ligt in de manier waarop hij de Nederlandse ervaringen beziet met zijn onnavolgbare Britse gevoel voor humor. Adam is vaste MC en headliner in het Comedy Café Amsterdam. Adam Fields is de ideale gastheer om een avond in full swing te krijgen. Visueel sterk met politiek geladen statements tot aan volkomen flauwekulverhalen. Een rasentertainer en een publiekslieveling. Honderden shows heeft Adam inmiddels al gespeeld, solo, als headliner en als presentator. In de clubs, de theaters en op de vele bedrijfsevenementen. Adam verscheen in veel reclamespotjes (o.a. als Tony Blair) sommige wereldwijd. Zo zagen de Australische televisiekijkers Adam reclame maken voor TomTom. Ook is Fields regelmatig op de Nederlandse TV te bewonderen.

Jeroen Leenders (BEL)
Hij debuteerde als comedian op 8 juli 2007. In 2008 werd hij tweede bij de 123 Comedy Award en was hij de winnaar van de Gouden Kabouter op het Eindhoven Cabareteske. In 2010 deed Leenders mee aan het Leids Cabaret Festival. Hij won de juryprijs. In het theaterseizoen 2009-2010 toerde hij met de show Sorry, ik ben Jeroen Leenders. Vanaf 2010 stortte Jeroen zich volledig in het comedy circuit en werkte niet langer als taxi chauffeur in Antwerpen. Na het spelen van 3 solo shows is Jeroen begin 2014 gestart met The Jeroen Leenders Experience in Cafe The Joker in Antwerpen. Het doel was om elke maand een nieuw half uur à 45 minuten brengen. To push his limits. Een trap onder zijn kont om te creëren, angsten los te laten en zijn maximaal potentieel durven op te zoeken. Het spreekt voor zich dat falen inherent was aan deze onderneming. The Jeroen Leenders Experience zou je kunnen omschrijven als toegang tot de directe stream of consciousness binnen in het humorvolle brein van Jeroen. Het opzoeken van nieuwe grenzen, het opzoeken van nieuw publiek.

Pieter Jouke
Volgens het NRC is “Jouke uitgegroeid tot een alternatief voor Herman Finkers en Kees Torn. Taalkunstenaars die momenteel niet op de podia te vinden zijn” en ‘…zijn associaties zijn geestig en vindingrijk…’. Hij linkt het onlinkbare aan elkaar en geeft bestaande ideeën een nieuwe draai. Hij sleept u uit de waan van de dag, zo de tijdgeest terug in. Zijn comedy is soms onnavolgbaar grappig.
‘GA DIE MAN ZIEN’ aldus Dolf Jansen
Jouke maakt ook deel uit van De Staat van Verwarring (met absurdist Ronald Snijders) en excelleerde op de buis bij het one-liners gezelschap van ‘Pieter Jouke dames en heren’ Padoem Patsss (BNN-VARA). Daarnaast schrijft hij teksten voor verschillende cabaretiers en voor vele radio-en TV programma’s o.a. ‘De Taalstaat’ en ‘Zondag met Lubach’. Hij was te zien bij CQC, De slimste mens, Koppensnellers, Het Gesprek en Wat vindt Nederland. Jouke is één van de drie breinen achter Buro Renkema (samen met Arjen Lubach en Edo Schoonbeek).

Social Media
https://www.impresariaatwillem.nl
https://www.facebook.com/impresariaatwillem
https://twitter.com/impresariaatw

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017