TAAFTERE geannuleerd!
DATE: 25 mei 2019
TIME: 20:30
Taaftere 25 mei 2019
mei

Taaftere | Taaftere zingt en speelt ..

speeldata: 25 mei 2019 VOORSTELLING IS GEANNULEERD

Taaftere zingt en speelt eigen composities in het Nederlands met een Brabants accent, muziek met invloeden vanuit folk, pop, jazz, tex-mex en cajunmuziek (Mark en Joost spelen ook bij Captain Gumbo).

Taaftere heeft in enkele jaren tijd veel optredens gedaan variërend van muziekcafés, culturele centra tot huiskamerconcerten, openlucht-festivals en nationale en regionale radio.

Ze zingen over leven en dood, liefde, lol en de wereld…., maar ook over gewone dingen als maïsvelden, kakmadammen, een neef met ADHD, over toeval in het leven, de onsterfelijkheid van de Helmonder, de teloorgang van het bos waar ze vroeger speelden, over oude liefjes waar het slecht mee afliep, luxe-problemen in verband met partnerkeuze, de dood van een lieve vriend, kortom over alles wat je zo bezighoudt.

Allemaal eigen repertoire, van uitbundige meezinger tot ingetogen luisterlied waarbij je in het publiek een traan kunt horen vallen, en met goede verhalen ertussen in….
Ze hebben twee cd’s gemaakt, “Duzend Stappen” en “Tijd vliegt”, beiden te beluisteren op Spotify en via vele andere kanalen.

Social Media

Aanvang 20:30 uur
Kaarten afhalen uiterlijk een kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Entree €15 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017