Tjerk Ridder - Trekhaak gezocht!
DATE: 06 sep 2019
TIME: 20:30
Tjerk Ridder 06 sep 2019

Tjerk Ridder – Trekhaak gezocht!

speeldata: 6 september 2019

Aanvang 20:30 uur
Kaarten ophalen uiterlijk een kwartier voor aanvang
Wij zijn open vanaf 19:45 uur
Entree €16 / €14 Vriend | CJP | U-pas

Nota Bene: U KUNT NIET PINNEN

Je hebt anderen nodig om verder te komen

Tjerk liftte van Utrecht naar Istanbul met een caravan – maar zonder auto; je hebt anderen nodig om verder te komen. Op zoek naar vertrouwen, welwillendheid en gastvrijheid – op zoek naar dromen om te delen. Meer dan 50 Europeanen in vele landen langs de route, boden hem een trekhaak, brachten hem een stukje veder en deelde ook hun dromen. Uit de ervaringen is een theatervoorstelling (en een boek) voortgekomen; multimediaal, muziek, songs, ervaringen en verhalen met impact. De voorstelling wordt afgesloten met een open vragenronde met het publiek in de zaal.

Multimediale theatervoorstelling
Geïnspireerd door de ervaringen van onderweg ontstond de muziektheatervoorstelling Trekhaak Gezocht!: Je hebt anderen nodig om verder te komen. De theatervoorstelling is een combinatie van vertellingen, songs en filmmateriaal: een unieke beleving waarin Tjerk Ridder, begeleid door musici, het publiek meeneemt op reis aan de hand van universele thema’s als oorsprong, dromen, daadkracht, eenzaamheid, gastvrijheid, vooroordelen en vertrouwen.
De voorstelling laat de mogelijkheden van nieuwe verbindingen zien en maakt zichtbaar wat er kan gebeuren als mensen zich open durven te stellen voor het onbekende. Het succesvolle programma prikkelt en inspireert; het gaat over buiten de lijnen denken en laat zien dat er veel meer mogelijk is dan je van te voren zou kunnen bedenken.

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017