GSCF
DATE: 14 okt 2020
TIME: 20:30
GSCF 14 okt 2020

GSCF- 34e Try-out Tour

speeldata: 14 en 15 oktober 2020
aanvang: 20:30 uur

Open: half uur voor aanvang
Graag zoveel mogelijk betalen met PIN
Meld u zich uiterlijk een kwartier voor aanvang aan de kassa
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vind u bij de Ticket Service

Na twee drukbezochte auditiedagen in Utrecht en Amsterdam zijn onze vier halve-Finalisten van het
34ste Groninger Studenten Festival bekend, dit zijn:
Felix van den Berg, Ramon Chatrer, Luuk Ransijn en Eva Willems.

Felix van den Berg

Felix van den Berg

Ramon Chatrer

Ramoon Chatrer

Luuk Ransijn

Luuk Ransijn

Eva Willems

Eva Willems

Tijdens de Try-Out Tour perfectioneren de vier deelnemers van het Groninger Studenten Cabaret Festival hun acts. Zij worden klaargestoomd om in de halve finale op 13 november in de Groninger Stadsschouwburg de sterren van de hemel te spelen. Met ijzersterke grappen en boeiende verhalen hopen zij in de voetsporen te treden van beroemde voorgangers als Jochem Myjer en Theo Maassen.

Het Groninger Studenten Cabaret Festival (GSCF) is één van de vier grootste cabaretfestivals van Nederland, met als uniek concept dat het zowel voor als door studenten wordt georganiseerd. Dit Festival biedt de mogelijkheid aan jonge studenten om hun cabarettalent te ontplooien en is een springplank tot landelijke bekendheid. Tijdens de Try-Out Tour laten de kersverse deelnemers van de 34te editie van het GSCF aan heel Nederland zien wat zij in huis hebben. Zij zullen de podia trotseren en het publiek vermaken met hun grappen. Als cabaretliefhebber wil je deze tour niet missen!

Luuk Ransijn
Luuk maakt muzikaal cabaret door middel van eigen liedjes en conferences, zo brengt hij een eerlijk programma. Een voorstelling die draait om identiteit en hoe je jezelf in de weg kan zitten bij het nastreven van je eigen geluk.

Felix van den Berg
Felix van den Berg heeft vorig jaar aan het Amsterdams Studenten Cabaret Festival meegedaan en hier zelfs de finale gehaald. Deze leerzame en mooie ervaring heeft het hem gemotiveerd om dit jaar mee te doen aan het Groninger Studenten Cabaret Festival. Hij wil graag gebruik maken van het Groningse podium zodat hij nog verder kan groeien in zijn cabaret en optreden.

Eva Willems
Eva haar voorstelling ‘Bloeiend’ gaat over hoe je nou eigenlijk tot bloei kan komen. Je leven leiden zonder dat je je te veel aantrekt van anderen of je laat leiden door je eigen onzekerheden. In haar voorstelling zitten zowel liedjes, sketches als conferences. Eva Willems is vorig jaar afgestudeerd aan het Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en heeft voorheen meerdere malen de Try-Outs van het Groninger Studenten Cabaret Festival gepresenteerd.

Ramon Chatrer
Het thema van Ramon zijn show is: Roestplaats. Een muzikale cabaretvoorstelling die op zoek gaat naar onze lusten en driften. Aan de hand van rauwe kleinkunst en manische hersenspinsels gaat hij met het publiek op zoek naar de kanten die wij verhullen als mens. Het is interactief, spannend, komisch en persoonlijk. In Roestplaats bevraagt en bezingt hij, maar wordt vooral zijn worsteling getoond hoe je om moet gaan met woede en verlangens. Hoe ga je om met die woede als je eigenlijk liefdevol wil zijn?

Hij is afgestudeerd aan het Koningstheateracademie in ‘s-Hertogenbosch en heeft al veel huiskamer en klein theaterfestivals gespeeld. Nu is hij nieuwsgierig naar het grotere podium, Ramon Chatrer!

Social Media
https://www.gscf.nl

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017