FAQ

Hieronder antwoorden op veel gestelde vragen ..

Alle informatie voor de techniek kunt u vinden bij ZULU. De bijgewerkte technisch specificaties kunt u hier downloaden.
Laden en lossen via de trap naar de werf. Boven aan de werf is het betaald parkeren.

Het Werftheater is een niet-gesubsidieerd theater dat draait op vrijwilligers. Wij zoeken regelmatig vrijwilligers, die ons kleine team willen versterken. Wat zoeken wij?

Medewerkers Supervisie, Licht en Geluid

Dit betreft supervisie en waar nodig ondersteuning bij licht en geluid. Deze werkzaamheden zijn in hoofdzaak op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Bij de opbouw van een voorstelling wordt gewerkt vanaf 16:00 uur.
Voor deze functie zijn leeftijd en sexe van ondergeschikt belang.

Medewerkers bar

Ook voor de bar zoeken wij regelmatig aanvulling van het team. Deze werkzaamheden zijn in hoofdzaak op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond vanaf 19:00 uur.
Voor deze functie geven wij de voorkeur aan vrouwen.

Heb je interesse?

Stuur een bericht met je gegevens naar info@werftheater.nl  Ook graag een telefoonnummer vermelden.

Het Werftheater kent een vriendensociëteit, iedereen die zich interesseert vóór of zich betrokken voelt bij dit sfeervolle, niet gesubsidieerde kleinkunsttheater, kan zich opgeven voor een jaarlijks lidmaatschap en verwerft op deze manier de status ‘Vriend van het Werftheater’.

Vrienden van het Werftheater kunnen rekenen op het toegestuurd krijgen van de programmaboekjes en andere wetenswaardigheden over het Werftheater.

De vrienden krijgen een lidmaatschapskaart waarmee vijf maal 1 euro korting op een voorstelling verkregen kan worden. De contributie voor dit lidmaatschap bedraagt slechts € 15,- per kalenderjaar.

Bent u geïnteresseerd in onze vriendensociëteit?  Stuur een email naar info@werftheater.nl met uw gegevens (naam, adres, telefoonnummer, email)

uw vriendenbijdrage ad €15,00 kunt u overmaken op
rekening NL15 INGB 0003 8435 69
t.n.v.        Y.T. Groeneveld
o.v.v.       nieuwe vriend werftheater + uw naam

Het Werftheater, gelegen midden in Utrecht beneden aan de Oudegracht, is een bijzondere locatie en geschikt voor verschillende gelegenheden zoals een verjaardag, trouwerij, recepties, bijeenkomsten, jubilea of andere evenementen.

In overleg kan gezorgd worden voor een voorstelling, die in besloten kring kan plaatsvinden. Daarnaast is het mogelijk om een koud buffet te laten serveren in onze foyer.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: telefoon (030) 693 18 87 of via email info@werftheater.nl

Het Werftheater is niet toegankelijk met een rolstoel. Dit vinden we ontzettend spijtig, maar de trap naar de werf en de werf zelf maken dit onmogelijk.

Vanaf het Centraal Station is het slechts 10 minuten lopen.
Verlaat het station via Hoog Catharijne aan de centrum zijde van het station. Loop vervolgens via het Vredenburg naar de Lange Viestraat. Sla over de brug linksaf de Oudegracht op. Neem de tweede trap aan je linker hand naar de werf. Ga beneden aan de trap rechtsom en u kunt ons theater niet missen.

Parkeren in Utrecht kan behoorlijk oplopen. De dichtst bijzijnde parkeergarages zijn “Paardenveld” en “La Vie”.

Uitgebreide informatie over parkeren in Utrecht vindt u hier.

Een aantrekkelijk alternatief is  “Slim Parkeren in Utrecht”.  Hiermee kunt u uw wagen parkeren aan de rand van de stad en met het openbaar vervoer verder reizen. Dit alles voor slechts 5 euro (max 5 personen).

Wilt u een e-ticket ontvangen, geef dit dan aan bij uw reservering. U ontvangt dan gelijk met de reserveringsbevestiging de betaalinformatie. Nadat u het bedrag heeft overgemaakt, ontvangt u uw e-ticket. Vanwege de doorlooptijd kunnen e-tickets tot uiterlijk 2 dagen tevoren worden aangevraagd. Kosten voor een e-ticket bedragen 1 euro per reservering.

Uiteraard kunt u ook gewoon aan de kassa betalen. Let op: GEEN PIN

het Werftheater kent een eigen kadobon.
de kadobon heeft een waarde van 10 euro. Deze bon is 1 jaar geldig na datum van uitgifte. De bon is alleen inwisselbaar in het Werftheater te Utrecht en kan daar gebruikt worden voor elke voorstelling. Administratiekosten bedragen 3 euro per bestelling.

Voorbeeld: U koopt 3 kadobonnen. Kosten bedragen  30 + 3 = 33 euro

Bestellen kan als volgt:

Maak het bedrag (10 x aantal bonnen + 3 euro verzendkosten) over op rekening NL 15 INGB 0003 8435 69 t.n.v. Y Groeneveld o.v.v. kadobon , verzendgegevens (naam, adresgegevens) en als het even kan stuur ook een bericht naar info@werftheater.nl

Zodra het bedrag is ontvangen worden de kadobonnen toegestuurd.

Het Werftheater
Oudegracht 58-60 aan de werf
3511 AS Utrecht

030-231 5440
info@werftheater.nl
reserveren@werftheater.nl

De plaatskeuze is vrij.

Je kan voor alle voorstellingen reserveren. Ook als deze nog niet op de site vermeld staat.

De standaard prijs van een kaartje is 15 euro. Met CJP- of U-pas 14 euro op vertoon van de pas aan de kassa.
Bij elke voorstelling vind je rechtsonder alle informatie over de feitelijke toegangsprijs.

Je kan reserveren via onze website (tabblad reserveren) , e-mail (reserveren@werftheater.nl) of telefonisch 030-2315440
Vermeld de volgende gegevens: Naam en datum van de voorstelling, aantal kaarten, jouw naam en telefoonnummer.

Bij de uitgebreide informatie van elk evenement staat onder de foto links een knop “Reserveer nu ..”. Deze knop stuurt je door naar het reserveringsdocument; de titel en datum staan dan reeds ingevuld.

Als je reserveert via internet of email ontvang je altijd een bevestiging van je reservering. Ontvang je binnen 48 uur geen bevestiging (check wel even je SPAM-map) neem dan contact op via reserveren@werftheater.nl

Als je reserveert via de telefoon – doorgaans krijg je ons antwoordapparaat aan de lijn – ontvang je geen bevestiging.  Als je duidelijk hebt ingesproken en je hebt je telefoonnummer achtergelaten en de reservering is NIET IN ORDE (uitverkocht of iets dergelijks) dan word je gebeld. Voor meer zekerheid kan je dus het beste via internet of email reserveren.

 

Load More

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017