Jochen Otten
DATE: 10 okt 2024
TIME: 20:30
Jochen Otten 10 okt 2024

Jochen Otten | De kwaadste nog niet

Open: 45 minuten voor aanvang
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vindt u bij de Ticket Service

Jochen Otten, één van de breinen achter het populaire programma Sluipschutters, komt met een spiksplinternieuw programma. De kwaadste nog niet is een programma in Jochens kenmerkende, ijzersterke stand-up stijl: soms gortdroog filosofisch en dan weer keihard en afgemeten. Jochen kan zijn opgekropte woede voorlopig nog prima binnen houden. Dat doet hij graag voor je. Hij is de kwaadste nog niet.

In theaterseizoen ’23-’24 speelt Jochen de eerste paar try-outs van zijn tiende cabaretprogramma De kwaadste nog niet in een dubbelprogramma met Yunus Aktas (winnaar Cameretten Festival 2022) in een aantal theaters. Na de zomer van 2024 gaat Jochen deze solo avondvullend toeren.”

Jochens populariteit blijft maar groeien en ook komend jaar zal hij weer opduiken op het scherm als deelnemer van Expeditie Robinson 2023. Seizoen zes van Sluipschutters komt begin 2024 op de buis en zijn laatste drie cabaretprogramma’s worden rond de jaarwisseling uitgezonden bij Veronica. Ondertussen schrijft Jochen door aan zijn nieuwe programma, zie je hem in Toomler en toert hij door het land met Comedytrain.

Social Media
https://www.jochenotten.nl/
https://www.youtube.com/@jochenotten7690
https://www.instagram.com/jochen_otten/

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017