Johan Hoogeboom en Loeki Knol
DATE: 13 dec 2024
TIME: 20:30
Hoogeboom en Knol 13 dec 2024

Johan Hoogeboom en Loeki Knol | Tour de Chant

Open: 45 minuten voor aanvang
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vindt u bij de Ticket Service

Johan Hoogeboom en Loeki Knol | Tour de Chant

Zangeres en actrice Loeki Knol is met haar unieke stem en sprankelende, warme uitstraling bekend van de eens zo populaire televisie kinderserie “Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer?” met onder andere Rob de Nijs, Martin Brozius en Ab Hofstee. Tevens werd ze bekend van hitliedje “Algebra”.
Loeki heeft niet alleen in vele musicals mooie rollen gespeeld, maar ook speelde zij in kluchten met onder andere Piet Bambergen, Rudi Falkenhage en Carry Tefsen.
Tevens heeft Loeki haar stem gegeven aan meerdere personages, waaronder Nora in de Nederlandse vertaling van Walt Disney’s Peter en de Draak.
Haar laatste musical rol speelde ze in 2016 toen zij “Mevrouw Pot” vertolkte in de prachtige Walt Disney productie “Beauty and the Beast”.
Nu pakt Loeki het Café Chantant weer op. Ze heeft de liefde van haar vak pas echt leren kennen door dit Café Chantant jarenlang met veel succes te mogen brengen en wil niets liever dan het Café Chantant weer tot leven te brengen en weer te laten stralen. Met aan de piano Johan Hoogeboom.

Social Media
https://www.theater.nl/artiesten/johan-hoogeboom/
https://www.facebook.com/johan.hoogeboom/?locale=nl_NL
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1E4ClKmtrm4sk9
https://loekiknol.com/
https://www.facebook.com/Loeki-Knol-327751344553382/
https://www.youtube.com/channel/UC5QFv-HxYc5pH1EZfozV5mg

JamSession 2014 © SmartWpress | Transfer to DVD 2017