Marja van Katendrecht
DATE: 07 nov 2024
TIME: 20:30
Marja van Katendrecht 07 nov 2024

Marja van Katendrecht | Aan boord bij Marja

Open: 45 minuten voor aanvang
Plaatskeuze is vrij
Prijsinformatie vindt u bij de Ticket Service

Marja van Katendrecht | Aan boord bij Marja

Marja van Katendrecht is terug in de Nederlandse theaters met haar nieuwste voorstelling: Aan boord bij Marja.

Maak je klaar voor een avond vol plezier en avontuur en stap aan boord bij Marja! Na haar iconische voorstellingen over Tupperware, de bruisende Landelijke Dooie Sterren Parade en haar Relatie Advisatie Show, gooit Marja nu alle trossen los voor een onvergetelijke reis ge├»nspireerd op de brieven van haar wereldreizende man, Kapitein Sterling. Ervaar de wereld door de ogen van Marja en laat je meevoeren op de golven van Marja’s betoverende verhalen, begeleid door vrolijke en ontroerende deuntjes die het hart doen dansen. Stap aan boord en ontdek samen met Marja exotische bestemmingen, lach om onverwachte wendingen en zet koers richting vervreemdende gezelligheid. Kortom, hijs samen met Marja de zeilen voor een avond vol theatermagie.
Na deze onvergetelijke avond aan boord bij Marja, ga je niet alleen naar huis met een glimlach op je gezicht en een hart vol warme herinneringen, maar mogelijk ook met een verfrissende kijk op de wereld om je heen.
Of het nu gaat om kleine alledaagse momenten of grotere wereldwijde vraagstukken, door Marja’s unieke kijk op het leven weet ze je te raken en je te laten nadenken over de manier waarop je de wereld om je heen ervaart.

Vanzelfsprekend is deze cruise is vol-pension! Dus laat je zorgen achterwege terwijl je geniet van een avond vol entertainment.

Social Media
https://marjavankatendrecht.nl/
https://www.instagram.com/marjavankatendrecht/
https://www.youtube.com/user/marjavankatendrecht
https://www.facebook.com/marjavankatendrecht

JamSession 2014 ┬ę SmartWpress | Transfer to DVD 2017